Dada Resto Lounge

Eja njihemi më mirë

Dada Resto Lounge

Dada është një koncept të cilin ne e kemi sjellë në jetë duke dashur të ndërthurnim konceptet e një ambienti i cili është i përshtatshëm për çdonjeri, nëse do të vizitosh për një brunch, për një drekë qoftë mes miqsh apo biznesi, një darkë romantike apo një darke me familjen, por edhe i përshtatshëm për të ndaluar dhe të konsumosh një pije apo të hosto-sh një event.

Misioni

Të sjellim tek ju shijen e vërtetë italiane me ushqimin tuaj duke e ndërthurur atë me një ambient i cili është i përshtatshëm për të gjithë.

Vizioni

Të sjellim një kulturë tjetër dhe të ndryshojmë perceptimin që shoqëria jonë ka për konceptin e lounge-ve.

Vlerat

Pasion, Cilësi, Eficiencë